Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за аербег централа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Централата е ремонтирана и монтирана. Има ли някой с Visa да ми изчисти грешките?
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщение
      Централата е ремонтирана и монтирана. Има ли някой с Visa да ми изчисти грешките?
      Е, иди при Бобо сега. Той ще я закачи и ще изтрие грешките.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

И ние няма да научим подробностите ли?
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
          И ние няма да научим подробностите ли?
          Хайде още малко...
          sigpic
          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
          0889 636 093

Comment

Един мой човек има сервиз. занимава се с автомобилна електроника. Ремонтира всякакви видове авто модули, централи, ЕКУ, имобилайзери и прочее, и всичко по инжекционите. На колегата му направих услуга. Прати ми само централата и му я дадох да я оправи. Както беше ремонтирал и моята и много друго още преди това. Обаче тъй като я е тествал без закачени датчици и възглавници поради липса на колата на колегата в централата са записани всемъзможни грешки. И трябва само да отиде да се изчистят.

Това във сервизите описани в раздела може да го направи, но тъй като е ходил вече при Бобо и го знае къде е не виждам защо да не отиде при него пак.

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
              Един мой човек има сервиз. занимава се с автомобилна електроника. Ремонтира всякакви видове авто модули, централи, ЕКУ, имобилайзери и прочее, и всичко по инжекционите. На колегата му направих услуга. Прати ми само централата и му я дадох да я оправи. Както беше ремонтирал и моята и много друго още преди това. Обаче тъй като я е тествал без закачени датчици и възглавници поради липса на колата на колегата в централата са записани всемъзможни грешки. И трябва само да отиде да се изчистят.

Това във сервизите описани в раздела може да го направи, но тъй като е ходил вече при Бобо и го знае къде е не виждам защо да не отиде при него пак.
              Сори, че чак сега се включвам. Хиляди благодарости на колегата Оем. Много ми помогна пича и при първа възможност ще го черпя. Утре ще имам време и ще отида да ми изчистят грешките. Дай боже да се свърши с тая епопея с тая централа.

Comment

Айде свърши се с тоя еърбег. Отидох днес в Италсервиз и изчистиха грешките след като оправиха нещо по ел. инсталацията, че се губеше връзката с еърбега на шофьора. Таблото ми се струва неестествено след като 1 година ми светеше тая лампа и сега най-накрая изгасна.
                Attached Files

Comment

Айде свърши се с тоя еърбег. Отидох днес в Италсервиз и изчистиха грешките след като оправиха нещо по ел. инсталацията, че се губеше връзката с еърбега на шофьора. Таблото ми се струва неестествено след като 1 година ми светеше тая лампа и сега най-накрая изгасна.
                  радвам се колега, че си доволен.

Comment

Добре, че все още се намират колеги готови да помогнат като колегата оем, а не такива дето те пращат да сменяш марката когато ги попиташ нещо. Евала колега.

Comment

ЕВАЛА и от мен Рядко се срещат наистина такива хора!
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Сега, ако може и някой в София да го направи това с централата, иначе ще има поща колегата oem
                        sigpic
                        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                        0889 636 093

Comment

искам да попитам как да разбера дали центаралата е изгоряла или там каквото става с нея, защото когато ми изгоря лампата на дисплея и като трагнах да е сменям дадох на контакт и оп се натрупаха грешки и ми светнаха двете лампи за айр-беците. вече ходих на две места за изчистване на тези грешки но хората немогат да се закачат за тази вапросна централа и последния човек ми каза да ходя в кафеджиев. но преди да отида кадето и да е да ва попитам за ващо мнение.

Comment

Първоначално публикувано от raiders
                            Нищо конкретно не мога да ти кажа, виж и аз търся човек от София който да разбира от тези неща...
                            Прати я на колегата Оем. Много е коректен, работи бързо и куриерските услуги не са кой знае колко. За двете пратки ми излезе около 12 лв. общо.

Comment

вече трети човек неможе да се закачи за тази щуротия,даже пробва да се закачи и за абс-то но и за него неможа, после като трагнах пробвах да видя дали имам абс и се оказа че неработи. а майстора ме прати в кафеджиев да ходя там защото имали пълните схеми. незнам вече какво да правя и каде да е водя колата.

Comment

Първоначално публикувано от pave Покажи съобщение
                                вече трети човек неможе да се закачи за тази щуротия,даже пробва да се закачи и за абс-то но и за него неможа, после като трагнах пробвах да видя дали имам абс и се оказа че неработи. а майстора ме прати в кафеджиев да ходя там защото имали пълните схеми. незнам вече какво да правя и каде да е водя колата.
                                Кажи му на твоя майстор да си премести 7-ми пин на 3 и да пробва с "възглавницата" и на после да премести на 1 и да пробва с абс-то. Не ми се вярва и двата ти блока да са буфнали.

Comment

Working...
                                X